Personerne bag sundhelbred

Når I vælger at samarbejde med Sundhelbred arbejder I ikke bare med en virksomhed, I arbejder med personerne bag. Det sundhedsfaglige team i Sundhelbred består af Jeannette, Sten og Mikkel. De har alle en sundhedsfaglig baggrund, men med forskellige vinkler, og det er det, der gør dem til et fantastisk sundhedsteam, som I vil have med på jeres hold.

Sten THIiM Hansen
Direktør for strategisk sundhed

Cand, Scient. i Idræt og Sundhed. Specialiseret I Fysiologi, Psykologi og Coaching. Det er vigtigt for Sten at møde mennesker i øjenhøjde – det hele menneske skal være i fokus. Han går meget op i, at et forløb ender i et målbart resultat, både for en given virksomhed der samarbejdes med, men også medarbejderne tilknyttet virksomheden. Det betyder meget for Sten, at mennesker omkring ham trives og har det godt. I fritiden elsker Sten at udfordre sin egen fysik og psyke med både ultra- og adventureløb og triatlon på de lange distancer.

Sten er ikke perfekt:
Sten arbejder med sig selv og sin rastløshed. Ofte har han en følelses af ikke at være produktiv nok, og han vil altid mere end han kan nå. Det kan godt gå udover venner og familie, hvilket er noget han arbejder på at forbedre gennem en god og åben dialog. Derudover forsøger han at have fokus på at inddrage hans omgangskreds i de udfordringer, han stiller sig selv i dagligdagen.

Du kan kontakte Sten på telefon 29615926 eller på mail sh@sundhelbred.dk

Jeannette Strand
CEO

Uddannet sygeplejerske, civiløkonom og akkrediteret erhvervscoach. Jeannette er drevet af at udvikle virksomheder og mennesker ud fra en anerkendende tilgang og mens meget af hendes fokus i dag ligger på den psykiske og sociale sundhed, giver hendes baggrund som sygeplejerske også tryghed i arbejdet.

Jeannettes samarbejde med andre er præget af hendes udadvendte facon og nysgerrige natur, samthendes naturlige forståelse for andres situationer. Når hun har mulighed for det, Arbejder Jeannette frivilligt som mentor for jobsøgende akademikere og dyrker løb og styrketræning på motionsplan. Derudover har Jeannette det privilegie at være en del af en samtale-/coachgruppe, der ses hver sjette uge.

Jeannette er ikke perfekt:
Jeannette vil gerne være mere sund og oplever skyldfølelse, fordi hun ikke synes, hun har tid nok til sine børn og til at pleje sine sociale relationer. Derfor har hun besluttet at smide sin badevægt ud, tænke over hvorfor hun spiser mere end hun burde, spørge mere ind til, hvad hendes børn har brug for ift. nærvær (de er 18 og 22 år), samt booke fast tid i kalenderen til socialt samvær med venner.

Du kan kontakte Jeannette på telefon 22489229 eller mail js@sundhelbred.dk

 

Mikkel kolind
Direktør for produktudvikling

Cand, Scient. i Idræt og Sundhed. Mikkel er specialiseret i dataanalyse, samt arbejdsrelateret træning og rehabilitering. Mikkel arbejder til daglig som forebyggelseskonsulent indenfor ældreområdet og er desuden uddannet ergoterapeut og fysiurgisk massør med speciale i sportsskader. Mikkel valgte at blive en del af Sundhelbred, da han gerne vil bare vil bane vejen for at implementere den nyeste viden, når det kommer til at forebygge sundhedsmæssige udfordringer. Han er meget motiveret for at sikre, at vores tilgang er videnskabelig og indeholder effektive metoder til at forbedre arbejdsvilkår, sundhed og økonomi for danske virksomheder. Mikkel bruger sin fritid på roning og styrketræning, og træner ofte tidligt om morgenen for at få det hele til at hænge sammen.

Mikkel er ikke perfekt:
Mikkel vil gerne være med i alt og griber alle de opgaver han kan. Han vil helst have kontrol over alle
elementer i disse opgaver. Mikkels store fokus  på arbejde er nogle gange på bekostning af privatlivet. Derfor vil Mikkel gerne blive bedre til at acceptere egne fejl, give slip på ansvaret og holde helt fri i sin fritid.

Du kan kontakte Mikkel på telefon 31135292 eller på mail mk@sundhelbred.dk