SAMARBEDJESPARTNERE

Lad os i fælleskab skabe bedre arbejdspladser

Psst!… Personerne bag Sundhelbred var med til at skabe Danmarks sundeste virksomhed 2017!

“Sundhelbred har gennem anerkendte protokoller, som udspringer af den nyeste forskning givet os et overblik over virksomhedens sundhedsprofil, psykisk, fysisk og socialt, både arbejdsmæssigt og privat. Anvendeligheden af rapporten er efterfølgende blevet præsenteret på en let forståelig måde. Vi har fået indsigt i vigtigheden og fået forståelsen af fremadrettet at arbejde strategisk med vores sundhed. Sundhelbreds tilgang er baseret på evidens, de har fokus på virksomhedens forandringsparathed samt personlige forskelligheder og har stillet personlig kompetent sparring til rådighed under forløbet. Vi ser frem til at arbejde med strategisk sundhed. Vi kan anbefale Sundhelbred som sparringspartner omkring strategisk sundhed.”

“Sundhelbred har gennem deres screening med SMMIL givet os indblik i medarbejdernes sundhed, psykisk, fysisk og socialt med andre ord har vi fået indblik medarbejdernes sundhed 360 grader. Samtidig har de belyst forandringsparathed, og sammenholdt med sundhedsbillledet vi har fået fra SMMIL, har de opsat anvendelige interventionsmuligheder. Sundhelbred har været fleksible og stillet personlig sparring til rådighed gennem hele processen. Vi glæder os til at arbejde videre med sundheden hos Hotel Scandic.” 

Bjarne Linde Jensen
Afdelings – og projektleder
VVS Ventilations Ingeniørerne

Tom Filstrup
General Manager
Scandic Odense

“De formår, at skabe en undervisning der er meget lærerig, på en spændende og inkluderende måde. De kommer ikke med ‘en løftet pegefinger’, men indgår i et samarbejde med os, hvilket motiverer til en positiv forandring”

 

”Jeg vil på Chili Security’s vegne gerne take for en fantastisk træning, det er jeres skyld vil er blevet blandt Danmarks sundeste virksomheder”

Pia Hjort
Afdelingsleder, Teknisk Service,
Syddansk Universitet

Martin Larsen 
CEO & Founder
Chili Security

“Sundhelbred havde sat sig godt ind i frisørernes hverdag og arbejdede fokuseret med de muskel- og ledsmerter der kan optræde i frisørfaget. Det har gjort, at vi nu har indgået et samarbejde, så alle vores medlemmer kan få den rette træning og rådgivning”

 

Jeannettes undervisningstilgang er topprofessionel og med hendes smittende engagement og utrolige kommunikative evner, får indlæringen rigtig gode betingelser. Jeannette har en naturlig nysgerrighed, som gør, at hun meget hurtigt får opbygget tillidsfulde relationer, hvilket medvirker til at deltagerne i hendes undervisning tør sætte sig selv på spil og derfor øges læringen. Jeannette er blandt de bedste undervisere, jeg har arbejdet sammen med. At arbejde sammen med hende er altid en invitation til energi, glæde og inspiration – jeg kan på det varmeste anbefale Jeannette. 10. september 2014: Flemming arbejdede direkte med Jeannette hos Incento A/S

Linda Wetterste
Forkvinde, DOFK
Dansk frisør og kosmetiker forbund

Flemming Toft
Leadship & innovation Consultant
Incento A/S

Vi har samarbejdet med mange forskellige erhverv og brancher. Vi har en dybdegående faglig viden indenfor fysiologi, psykologi og sociologi, viden der omsættes i den bio-psyko-sociale sundhedsmodel. Det betyder vi fokus på sundhed hele vejen rundt 360°, hvor det anderkendte redskab SMMIL anvendes. Med sammenlagt 40års erfaring kan vi helt sikker også hjælpe jer!

Kontakt os her